Amsterdam Create

Wij zijn sinds 2006 actief in de Amsterdamse toeristenbranche. Onder de noemer Amsterdam Experience verzorgen wij inspirerende groepsevenementen. Met ons buurtproject Amsterdam Oude Stad brengen wij de binnenstad op een positieve manier onder de aandacht van een breed publiek. Amsterdam Create is hieruit ontstaan.

Vanuit ons groeiende partnernetwerk krijgen wij vaak de vraag om mee te denken over marketing, promotie, ontwerp en de productie van diverse communicatiemiddelen. Door deze uitingen gebundeld te laten drukken realiseren wij kostenbesparingen. Een vast team medewerkers werkt samen met freelancers en partners. Er wordt meegedacht, vormgegeven, gecoördineerd, verbeterd en bespaard.

Wij hebben het geluk om dagelijks te kunnen werken aan onze passie: de stad Amsterdam van haar mooiste kant te laten zien. Daarbij behandelen wij onze klanten zoals wij zelf ook behandeld willen worden. We zoeken graag een passende oplossing binnen het gestelde budget. Als een hotel dringend behoefte heeft aan city maps, brengen wij met plezier een nieuwe doos. Ook in het weekend.

Team Amsterdam Create

Ronald

Ronald

Commercieel directeur

Monique

Monique

Operationeel directeur

Finn

Finn

Grafisch ontwerper
Anton

Anton

Cartograaf
Emmely

Emmely

Grafisch Ontwerper